Foliar Bliss bladvoeding voor meer knopvorming en meer bloemen

Biologische bladvoeding voor je bloeiende planten. Voor een uitbundige bloei.

Gen1:11 Foliar Bliss

Bladvoeding voor meer knopvorming

Gen 1:11 Foliar Bliss is een mix van organische extracten en is speciaal ontwikkeld voor de vroege bloeifase. De geconcentreerde extracten bevatten onder andere triacontanol, silicium, vitamines, aminozuren, macro- en micro-elementen. Maak je plant weerbaarder en stress bestendiger en alle energie kan ingezet worden voor de ontwikkeling van bloemen en vruchten. Bevat een natuurlijke uitvloeier voor optimale opname via het blad. Je plant wordt Happy met Gen1:11 Foliar Bliss

CalMag calcium magnesium overal inzetbaar waar nodig

Een alround CalMag. Calcium Magnesium voor daar waar je het nodig hebt. 

Gen1:11 CalMag

Calcium Magnesium

Komt er zacht water uit je kraan? Gebruik je regenwater of gefilterd water met een EC van minder dan 0,4 EC? Gebruik dan Gen1:11 CalMag om het te verhogen tot een EC-waarde van 0,4 EC. Gebruik hiervoor een EC-meter. Ga dan verder met het groeischema en gebruik de Gen1:11 Solid Green. 

Lees in het artikel over planten ‘voeden met hard water’ hoe je in combinatie met Gen1:11 Solid Green, Gen1:11 CalMag en Gen1:11 Solid Green Hard Water alle problemen met hard en zacht water de baas bent. 

Solid Green Hard Water Solution te gebruiken bij hard water

Dankzij het verlaagde calciumgehalte ook te gebruiken bij Hard Water

Gen1:11 Solid Green Hard Water Solution

Hard Water Solution

Afhankelijk van de EC waarde van je leiding water kan het raadzaam zijn om Gen1:11 Solid Green Hard Water te gebruiken in plaats van de standaard Gen1:11 Solid Green. Dit is voornamelijk het geval bij water met een hoge EC waarde. Leiding water met een hoge EC waarde bevat doorgaans een hoog gehalte aan calcium. Als je de standaard Gen1:11 Solid Green gebruikt zal dit resulteren in een te hoge concentratie. Bij een te hoge concentratie zal het een reactie aangaan met fosfor. De elementen zijn hierdoor niet meer bio beschikbaar voor de plant. Ondanks de (te) hoge concentratie zal er zal een tekort ontstaan.

 

Gen1:11 Solid Green Hard Water bevat een lagere concentratie calcium. Gebruik deze of een combinatie van de standaard versie om tot een uitgebalanceerd voeding te komen. Meer info over hoe je moet voeden met hard water lees je in de blog.

Best Nutrients for tomatoos and legal cannabis

Create Your Own