Shqip

Këtu do të gjeni një pasqyrë të produkteve tona në shqip

TI JENI KRIJUESI...

Arritni rezultatet më të mira me

Kondicioner bimor organik dhe mineral.

  • Një linjë ushqyese e ekuilibruar plot me aditivë organikë.
  • Rritja e prodhimit dhe cilësisë së bimëve me lule.
  • Rritje më e mirë, rendimente më të mira, shije më të mirë
Beste Plantenvoeding voor de beste prijs en beste kwaliteit

Edhe ju dëshironi të përfitoni sa më shumë nga bimët tuaja.
Korrje me cilësi të shkëlqyer.

Falë Gen1:11 plehrave ju keni garancinë se krijimi juaj do të përdoret plotësisht.

E pasur me aditivë organikë!

Plehra Gen1:11 përmban të gjithë elementët thelbësorë që i duhen bimës suaj. Përveç kësaj, gama e plehrave minerale Organo është pasuruar me shumë ekstrakte të ndryshme organike. Bimët marrin, ndër të tjera aksinat organike, gibrelinat, silicin, triakontanolin, vitaminat, aminoacidet, humatet etj. Të gjithë këta elementë kanë një efekt të dobishëm në proceset komplekse që ndodhin në fabrikë. Elemente që nuk mund të merren nga plehrat minerale. Falë këtyre shtesave, krijimet tuaja zhvillohen edhe më mirë.

Falë aditivëve organikë!

  • Bimë më të shëndetshme
  • Struktura më e shëndetshme e rrënjës
  • Bimë rezistente ndaj stresit
  • Rendimente më të larta me cilësi më të mirë

Provoni plehun te Zanafilla 1:11 dhe do të shihni se është i mirë. Operacion i thjeshtë. Për fillestarët e motivuar dhe përdoruesit me përvojë. See that it is good

 

Rritje më e mirë, rendiment më i mirë, shije më e mirë

Gen1:11 Të ushqyerit e bimëve organo-minerale

Gen1:11 Ushqyesit organo-minerale janë një linjë unike e ekuilibruar e lëndëve ushqyese bimore të pasuruara me ekstrakte organike të zgjedhura me kujdes. Në çdo fazë të rritjes dhe lulëzimit, ekstraktet organike të shtuara ofrojnë lëndë ushqyese që nuk mund të sigurohen nga plehrat minerale. Bimët do të furnizohen me aksinë organike, giberelinë, silic, triakontanol, vitamina, aminoacide, humate etj.

Kweken met organo-minerale meststoffen verrijkt met biostimulanten
Best Nutrients available for your outdoor plants

Gen1:11 Ushqim bimor organik me çlirim të ngadaltë

Gen1:11 Produktet e jashtme japin rezultate optimale me përpjekje minimale. Këto produkte garantojnë çlirimin afatgjatë të lëndëve ushqyese. Të gjithë përbërësit janë 100% organikë dhe të miratuar për përdorim në bujqësinë organike. I përshtatshëm për rritje në vende të vështira për t’u arritur. Gjithçka që ju nevojitet është ujë. Kokrra shumë e imët siguron një shpërndarje të mirë të lëndëve ushqyese. Një kohë lëshimi prej 10 deri në 13 javë siguron ushqim të mirë për një periudhë më të gjatë.

Organo-mineral nutrients

Rise Up

Wortelstimulator, groeiversterker en gezondheidsbooster Rise Up De beste start

Gen 1:11 Rise Up Të ngrihesh. Gjithçka që i nevojitet bimës suaj për një fillim të mbarë. Azoti (N) për rritjen e lastarëve. Fosfori (P) dhe aksinat organike për zhvillimin e rrënjëve. Përveç kësaj, vitaminat, silikoni, mikronutrientët dhe aminoacidet nga ekstraktet organike do të ndikojnë në shëndetin e bimëve. Një fillim i shëndetshëm për një të ardhme të shëndetshme. Jepni bimët tuaja në jetë me Gen1:11 Rise-up

N-P-K  4-3-0

(N) Nitrogen Total: 4,0%
(NH4-N) Ammoniacal-nitrogen : 2,3%
NO3-N) Nitrate nitrogen: 1,7%
(P2O5) Phosphorus pentoxide: 3,1%

Ekstraktet organike:
Equisetum arvense extract: 1,0%
Salix alba extract: 1,0%
Ascophyllum nodosum extract: 1,0%

Gen1:11 Wholly Base përmban të gjithë elementët bazë që i duhen bimës suaj për një cikël të plotë. Forconi bazën dhe optimizoni rritjen dhe lulëzimin e krijimit tuaj. Procesi biologjik është pasuruar me minerale esenciale gjurmë. Ai mbështet çdo fazë me përzierjen e nevojshme të makro dhe mikro ushqyesve. Përfitoni sa më shumë nga krijimi juaj. Gen 1:11 Wholly Base. Baza e çdo krijimi.

N-P-K+(S) 4-5-3+(2)

(N) Nitrogen Total: 4%
(NH2-N) Urea nitrogen: 1,6%
(NH4-N) Ammoniacal-nitrogen: 1,6%
(NO3-N) Nitrate nitrogen: 0,8%
(P2O5) Phosphorus pentoxide: 3,1%
(K2O) Potassium oxide: 3,0%
(SO3) Sulfur trioxide: 2,1%

(B) Boron: 0,008%
(Cu) Copper: 0,004%
(Mn) Manganese: 0,010%
(Mo) Molybdenum:0,001%
(Zn) Zinc: 0,010%

Ekstraktet organike:
Fulvic Acid 3%

Wholly Base

Gen1:11 Wholly Base de meest complete basis plantenvoeding

Solid Green

Solid Green Calcium Magnesium en IJzer

Gen1:11 Solid Green – Ushqeni bimët tuaja me burimet më të fuqishme të lëndëve ushqyese. Kalciumi ka shumë funksione të rëndësishme në shumë procese. Por tipari më i rëndësishëm është se e bën bimën tuaj të fortë. Për shembull, magnezi dhe hekuri janë thelbësorë për fotosintezën. Një nga proceset më të rëndësishme në fabrikë. Motori që e kthen dritën në sheqer. Burimi i energjisë. Gen1:11 Solid Green është gjithashtu i përshtatshëm për t’u përzier me pleh gjethesh Gen1: 11 Foliar Bliss. Ti vendos. Ti krijon. Rriteni jeshil, rriteni fuqishëm, rriteni shpejt me Gen1:11 Solid Green.

N-P-K+(Ca)-(Mg) 6-0-0+(9)-(2)

(N) Nitrogen Total: 6%
(NO3-N) Nitrate nitrogen: 6%
(Ca) Urea nitrogen: 9,3%
(Mg) Ammoniacal-nitrogen: 2%
(Fe) Iron: 0,046% As HBED&IDHA chelat

Gen1:11 Early Flower – Një bollëk sythash lulesh falë kësaj formule unike. Krijimi juaj do të ushqehet, ndër të tjera triakontanol, aminoacide dhe vitamina. Këto substanca sigurohen nga ekstrakte të ndryshme organike. Dhe ata do ta bëjnë krijesën tuaj të rritë shumë sytha herët. Sytha të shëndetshëm për një rezultat përfundimtar të bukur. Krijoni lulet tuaja bujare duke përmirësuar z Gen1:11 Early Flower. Dhe bima juaj do të lulëzojë!

N-P-K  0-5-4

(P2O5) Phosphorus pentoxide: 5,0%
(K2O) Potassium oxide: 4,0%

Ekstraktet organike:

Amino Acid extract: 2,5%
Ascophyllum nodosum extract: 1,5%
Alfalfa extract: 1,0%

Early Flower

Gen1:11 Early Flower voor een uitbundige bloei en knopvorming

Bloom Big

Gen1:11 Bloom Big Groei groot en groei hard

Gen1:11 Bloom Big – Gjatë kësaj faze, sythat do të fillojnë të lulëzojnë dhe piqen. Përzierja e makronutrientëve dhe aditivëve organikë dërgon të gjithë energjinë atje ku është e nevojshme në fazën përfundimtare të lulëzimit. Mbështetni krijimin tuaj në fazën përfundimtare duke përdorur lëndët ushqyese të duhura. Rritja e lulëzimit dhe e pjekurisë së luleve dhe frutave. Ata lulëzojnë të mëdha dhe lulëzojnë shpejt me Gen1:11 Bloom Big.

N-P-K  0-7-7

(P2O5) Phosphorus pentoxide: 6,5%
(K2O) Potassium oxide: 6,5%

Ekstraktet organike:
Mineral Clay: 2,5%
Alfalfa extract: 1,0%

Gen 1:11 Foliar Bliss është një përzierje ekstraktesh organike, e zhvilluar veçanërisht për fazën e hershme të lulëzimit. Ekstraktet e koncentruara përmbajnë i.a. triakontanol, silic, vitamina, aminoacide si dhe makro dhe mikroelemente. Bëjeni bimën tuaj më rezistente dhe rezistente ndaj stresit në mënyrë që të përdorë të gjithë energjinë e saj për të zhvilluar lule dhe fruta. Përmban një agjent natyral lagështues për përthithje të përsosur përmes gjethes. Bima juaj do të jetë e kënaqur Gen1:11 Foliar Bliss

Ekstraktet organike:
Equisetum arvense: 1,0 %
Valeriaan extract: 1,0 %
Alfalfa extract: 1,0 %
Aloe vera extract: 0,5%

Foliar Bliss

Foliar Bliss bladvoeding voor meer knopvorming en meer bloemen

Që një kopsht me perime, fruta, barishte dhe lule të lulëzojë, duhet kohë, vëmendje dhe njohuri. Gen1:11 ju jep njohuritë dhe ushqimin e duhur në çdo hap të rrugës. Produktet tona janë zhvilluar në bazë të bazave të forta të teknologjive ushqyese të përdorura, ndër të tjera në kultivimin e cilësisë së lartë të bimëve mjekësore. Gen1:11 tani po e ndan këtë njohuri me ju. Është koha për të krijuar. Ka ardhur koha për të sjellë disa shkenca natyrore në tokën tuaj. Është koha për produktet Gen1:11

Organic Outdoor nutrients

Gen1:11 Outdoor Grow u zhvillua për fazën vegjetative deri në lulëzimin e hershëm. Për Gen1:11 Outdoor Grow, theksi vihet në nivelet e azotit (N) dhe fosforit (P). Azoti është i rëndësishëm për rritjen. Një bimë më e madhe me më shumë gjethe do të ketë një rendiment më të lartë. Fosfori mbështet zhvillimin e sistemit rrënjor në fazën e parë. Në një fazë të mëvonshme, ajo do të sigurojë kryesisht energji për bimën. Dhe në fazat e hershme të lulëzimit, ajo do të mbështesë formimin e luleve. Përveç këtyre makronutrientëve, ai përmban edhe më shumë aditivë organikë. Ato ofrojnë, ndër të tjera, mikronutrientë, aminoacide, vitamina dhe triakontanol. Fillim i mire. Rrituni të shëndetshëm dhe të fortë faleminderit Gen1:11 Outdoor Grow.

N-P-K  4-8-2

(N) Nitrogen Total: 5.5% of which 5.5% is organically bound Nitrogen
(P2O5) Phosphorus pentoxide: 8,3%
(K2O) Potassium oxide: 1,5%
Organic Matter: 64,5%

This product is suitable for use in organic agriculture. It only contains raw materials authorized in Annex I of the eu-regulations (EC) 889/2008 on the biological production methods and amendments.

Outdoor Grow

Outdoor grow

Outdoor Bloom

Outdoor Bloom

Gen1:11 Outdoor Bloom ka një nivel të lartë të kaliumit dhe është formuluar posaçërisht për fazën riprodhuese. Një përzierje e ekuilibruar e makronutrientëve stimulon lulëzimin. Të kombinuara me makronutrientët dytësorë kalcium (Ca), magnez (Mg) dhe squfur (S), këta përbërës garantojnë rendiment më të lartë me lëndë të thatë më të lartë. Aditivë të tjerë organikë i përkëdhelin bimët tuaja me minerale, kelate dhe mikroelemente, vetëm për të përmendur disa. Faleminderit Gen1:11 Outdoor Bloom do të merrni lule më të mëdha, më të mëdha dhe më kompakte. Ushqimi që hani do të shijojë më mirë. Dhe bimët zbukuruese të lulëzuara do të marrin aroma dhe ngjyra më intensive. Ata lulëzojnë shpejt, lulëzojnë kompakt me Gen1:11 Outdoor Bloom.

N-P-K + (Ca-Mg-S) 3-3-9 + (9-4-5)

N) Nitrogen Total: 2.8% of which 2.8% is organically bound Nitrogen
(P2O5) Phosphorus pentoxide: 2,4%
(K2O) Potassium oxide: 8,8%
(CaO) Calcium oxide: 8,8%
(MgO) Magnesium Oxide: 4,0%
(SO3) Sulfur trioxide: 4,8%
Organic Matter: 44%

Over

Over

Over