Gen1:11 Organische plantenvoeding met langzame afgifte

Gen1:11 outdoor producten voor een optimaal resultaat met zo min mogelijk inspanning. Deze producten staan garant voor een langdurige afgifte van voedingsstoffen.  Alle ingrediënten zijn 100% organisch en toegelaten voor gebruik in de biologische landbouw* Onder meer geschikt voor teelten op moeilijk bereikbare plaatsen.  Alleen water is voldoende. De ultra kleine korrel zorgt voor een goede verspreiding van de voedingstoffen.  Met een afgiften van 10 tot 13 weken ben je verzekerd van goede voeding voor een langere periode.
 *[bevat enkel grondstoffen toegelaten in Bijlage I van de verordening (EG) nr. 889/2008 inzake de biologische productiemethode en wijzigingen]

Gen One Eleven
Outdoor grow

Outdoor Grow

Gen1:11 Outdoor Grow is ontwikkeld voor de vegetatieve fase tot aan de vroege bloei. De nadruk bij Gen1:11 Outdoor Grow ligt op het stikstof (N) en fosfor(P) gehalte. Stikstof is belangrijk voor de groei. Een grotere plant met meer blad zal een hogere opbrengst geven.  Fosfor ondersteunt gedurende de eerste fase de ontwikkeling van het wortelsysteem. In een later stadium geeft het de plant voornamelijk energy. En tijdens de vroege bloei draagt het bij aan meer knopvorming. Naast deze macronutriënten bevat het nog meer organische toevoegingen. Deze leveren o.a. micronutriënten, aminozuren, vitamines en triacontanol. Een goede start. Groei gezond en sterk met Gen1:11 Outdoor Grow.

N-P-K  4-8-2

(N) Nitrogen Total: 5,5% waarvan 5,5% organische gebonden Stikstof
(P2O5) Phosphorus pentoxide: 8,3%
(K2O) Potassium oxide: 1,5%
Organic Matter: 64,5%

This product is suitable for use in organic agriculture. It only contains raw materials authorized in Annex I of the eu-regulations (EC) 889/2008 on the biological production methods and amendments.

Outdoor Bloom

Gen1:11 Outdoor Bloom heeft een verhoogd kalium gehalte en is speciaal ontwikkeld voor de reproductieve fase. De uitgebalanceerde mix aan macronutriënten bevorderen de bloei. Samen met de secundaire macronutriënten Calcium (Ca), Magnesium (Mg) en Zwavel (S) staan ze garant voor hogere opbrengsten met meer drooggewicht. Overige organische toevoegingen verwennen je planten met o.a mineralen, chelaten en micronutriënten. Dankzij Gen1:11 Outdoor Bloom  krijg je meer, grotere en compactere bloemen. Producten voor consumptie smaken beter. En bloeiende siergewassen krijgen een intensere geur en kleur. Bloei hard, bloei compact met Gen1:11 Outdoor Bloom

N-P-K + (Ca-Mg-S) 3-3-9 + (9-4-5)

(N) Nitrogen Total: 2,8% waarvan 2,8% organische gebonden Stikstof
(P2O5) Phosphorus pentoxide: 2,4%
(K2O) Potassium oxide: 8,8%
(CaO) Calcium oxide: 8,8%
(MgO) Magnesium Oxide: 4,0%
(SO3) Sulfur trioxide: 4,8%
Organic Matter: 44%

Outdoor Bloom

Slow release outdoor fertiliser. Easy to apply.

langzaam vrijkomende meststoffen voor buitenkweek en guerrilla grow

You Are The Creator