Beste voeding voor cannabis

Gen1:11 Organo-minerale Plantenvoeding

Gen1:11 Organo-minerale nutrients is een unieke uitgebalanceerde plantenvoedingslijn verrijkt met zorgvuldig geselecteerde organische extracten. Tijdens iedere groei en bloeifase geven de toegevoegde organisch extracten voedingsstoffen af die een minerale fertiliser niet kan leveren. Je planten worden onder andere voorzien van organische Auxines, Gibberelline, Silicium, Triacontanol, Vitamines, Aminozuren, Humaten, etc..

Alle componenten zijn optimaal aangepast om de plant consequent van de juiste voedingsstoffen te voorzien. De gehele lijn bestaat uit slechts vijf producten. Het is een combinatie van minerale en natuurlijke componenten, naar onze mening de beste combinatie. Eenvoudig in gebruik voor de beginnende en ervaren kweker.

Gen1:11 Wholly Base de meest complete basis plantenvoeding

Een uitgebalanceerde basis meststof.
Te gebruiken tijdens elke fase.
Van kiem tot bloem!

Gen1:11 Wholly Base

Complete basis plantenvoeding

Gen1:11 Wholly Base bevat, uitgezonderd van de elementen in Gen1:11 Solid Green, alle basis elementen die je plant nodig heeft gedurende de gehele cyclus. Versterk het fundament en optimaliseer de groei en bloei van je creatie. Essentiële sporenelementen verrijken het biologische proces. Begeleidt iedere fase met de daarvoor bestemde mix van macro- en microvoedingsstoffen. Gen1:11 Wholly Base bevat fulvinezuur dat ontstaan is door de natuurlijke afbraak van dood organisch materiaal. Fulvinezuur werkt als een chelaat dat zich bindt aan essentiële voedingsstoffen en transporteert deze door het gewas. Hierdoor wordt de opname van alle voedingsstoffen, ook onder minder gunstige omstandigheden, aanzienlijk verbeterd. Het boost de ontwikkeling van het gewas die wij doelbewust aan de basis hebben toegevoegd zodat je tijdens iedere fase van groei en bloei profiteert van deze groeiversterker.

N-P-K+(S) 4-5-3+(2)

(N) Nitrogen as
(NH2-N) Urea nitrogen
(NH4-N) Ammoniacal-nitrogen
(NO3-N) Nitrate nitrogen
(P2O5) Phosphorus pentoxide
(K2O) Potassium oxide
(SO3) Sulfur trioxide

(B) Boron
(Cu) Copper: 
(Mn) Manganese: 
(Mo) Molybdenum:
(Zn) Zinc: 

Fulvic Acid

Solid Green Calcium Magnesium en IJzer

De meest essentiële elementen voor
sterke en groene planten met
een optimale fotosynthese.

Groei groen, groei sterk en groei compact.

Gen1:11 Solid Green

Calcium, Magnesium en IJzer

Gen1:11 Solid Green maakt samen met Gen1:11 Wholly Base de basisvoeding gedurende de gehele cyclus compleet.  Voedt je planten met de krachtigste bronnen. Calcium heeft vele functies binnen tal van processen. Maar het zorgt met name voor een sterke plant. Magnesium en ijzer zijn onder andere onmisbaar voor het fotosyntheseproces. Een van de meeste essentiële processen in de plant. De motor die zorgt voor omzetting van licht in suikers. De bron van energie. De voedingsstoffen in Gen1:11 Solid Green zijn een van de belangrijkste elementen voor een optimale groei en bloei. De dosering is makkelijk aan te passen als de omstandigheden daar om vragen.
De opname van IJzer is gegarandeerd door de 2 vormen van IJzerchelaat waar wij gebruik van maken. Een niet gecheleerde vorm van IJzer is namelijk niet opneembaar voor het gewas. Fe-HBED is een IJzerchelaat met de hoogst mogelijke opnamezekerheid binnen het breedste pH-spectrum die er bestaat. Arnaast gebruiken we Fe-IDHA chelaat. Deze is zeer geschikt om als bladvoeding te worden toegepast. Je kunt hem dus ook als spray gebruiken en kan gemengd worden met Gen1:11 Foliar Bliss.

N-P-K+(Ca)-(Mg) 6-0-0+(9)-(2)

(N) Nitrogen as
(NO3-N) Nitrate nitrogen
(CaO)Calcium Oxide
(MgO) Magnesium Oxide
(Fe) Iron as HBED & IDHA chelate

Wortelstimulator, groeiversterker en gezondheidsbooster Rise Up De beste start

Wortelstimulator, groeiversterker
en gezondheidsbooster. Alles in één.

Voor een gezonde start met een
sterke wortelgroei!

Gen1:11 Rise Up

Wortelstimulator, groeiversterker en gezondheidsbooster

Gen1:11 Rise Up alles wat je plant nodig heeft voor een goede start. wordt gegeven naast de basismeststoffen tijdens de vegetatieve fase (18 uur licht) en gedurende de eerste 2 weken van de bloeifase (12 uur licht). Het boost de ontwikkeling zowel onder de grond als boven de grond. Het is ontwikkeld als een wortelstimulator en als een groeiversterker. Stikstof (N) bevordert de groei en fosfor (P) geeft de energie om de wortelgroei in deze fase te stimuleren.

Toegevoegde Bio-stimulanten versterken de ontwikkeling van de wortels nog meer alsmede de algehele gezondheid van het gewas.

Wortelstimulatie wordt versterkt door de uit extracties verkregen auxines, ook wel Indool-3-boterzuur (IBA) genoemd. Veel telers maken gebruik van bacteriën om de wortelgroei te stimuleren. Deze bacteriën produceren namelijk auxines die uiteindelijk de wortelstimulans zijn.

Naast Auxine wordt er ook salicine uit extractie gehaald. Salicine versterkt het immuunsysteem van het gewas en is de natuurlijke vorm van salicylzuur die in aspirine zit. Aspirine is geïnspireerd op salicine uit natuurlijke bronnen. In de vorm van aspirine is het een synthetische PGR (Plant Growth Regulator) en is verboden. Salicine is de natuurlijke Biostimulant en is een echte gezondheidsbooster.

Daarnaast hebben maken we gebruik van zeewier extract (Ascophyllum Nodosum). Zeewier wordt gebruikt vanwege de natuurlijke aanwezigheid van groeihormonen, vitaminen, aminozuren, koolhydraten en sporenelementen. Het gebruik van dit zeewier in plantenvoeding is niet uniek maar wel zeer effectief. Daarom zijn er meerdere voedingslijnen die ze gebruiken in hun producten. Er zijn ook voedingslijnen die ze als apart product aanbieden Alga Gro (Plagron) Seaweed (Terra Aquatic) Alg-A-Mic (Bio-Bizz). Wij hebben er voor gekozen om zeewier-extract toe te voegen aan Gen1:11 Rise Up en Gen1:11 Early Flower. Hierdoor heb je vanaf het prille begin tot ver in de bloeifase profijt van de unieke eigenschappen van deze extractie.  

N-P-K  4-3-0

(N) Nitrogen as
(NH4-N) Ammoniacal-nitrogen
NO3-N) Nitrate nitrogen
(P2O5) Phosphorus pentoxide

Equisetum arvense extract
Salix alba extract
Ascophyllum nodosum extract 

Gen1:11 Early Flower voor een uitbundige bloei en knopvorming

Creëert een uitbundige hoeveelheid bloemknoppen. Voor  een prachtig eindresultaten.

Gen1:11 Early FLower

Bloeistimulator voor een uitbundige bloei

Gen1:11 Early Flower – Een explosie van bloemknoppen dankzij de unieke formule. Deze bloeistimulator wordt gebruikt zodra de eerste bloemknoppen zich beginnen te vormen. Voor de knopvorming heeft de plant een verhoogde hoeveelheid fosfor (P) nodig. Fosfor levert namelijk de energie die de plant nodig heeft om deze fysiologische ontwikkeling in deze fase te ondersteunen. Om een uitbundige bloei te verkrijgen maken we ook hier weer gebruik van biostimulanten. Dankzij de uit organische extractie verkregen biostimulanten wordt het gewas gevoedt met  o.a. triacontanol, aminozuren, proteïne, koolhydraten en vitamines.

Zeewier, aminozuren en Medicago Sativa.

Ook hier gebruiken we zeewier (Ascophyllum Nodosum) en geeft het een energie boost aan de ontwikkeling aan de vorming van bloemknoppen. In Ascophyllum Nodosum bevinden zich ook Aminozuren. Toch hebben we nog een extra dosis organische aminozuren toegevoegd. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en hormonen, regelen de waterhuishouding en verhogen de algehele productiviteit van gewassen. Dit om alle energiebronnen zoveel mogelijk op peil te houden en de ontwikkeling van bloemen zoveel mogelijk te ondersteunen.

Natuurlijke groeihormoon Triacontanol (TRIA)

De extractie van Medicago Sativa bevat Triacontanol (Tria). Deze planthormoon reguleert vele ontwikkelingsprocessen bij planten. In dit stadium draagt het bij aan een uitbundige knopvorming. Triacontanol beïnvloedt veel aspecten van de groei en resulteert in een hogere opbrengst, grotere en betere vrucht- en bloemgrootte en -kwaliteit en de productie van essentiële oliën. 

Naast Gen1:11 Early Flower adviseren wij tijdens de vroege bloei ook Gen1:11 Foliar Bliss te gebruiken.  

N-P-K  0-5-4

(P2O5) Phosphorus pentoxide
(K2O) Potassium oxide

Amino Acid extract
Ascophyllum nodosum extract
Medicago Sativa

Gen1:11 Bloom Big Groei groot en groei hard

Vergroot de bloemen en verhard de vruchten. Groei groot, hard en compact.

Gen1:11 Bloom Big

Bloembooster voor grote sterke bloemen

N-P-K  0-7-7

(P2O5) Phosphorus pentoxide
(K2O) Potassium oxide

Mineral Clay
Medicago Sativa

Gen1:11 Bloom Big – Je bent nu in de fase dat de verkregen knoppen zullen gaan bloeien en rijpen. De mix van macro-elementen en organische toevoegingen sturen alle energie daar waar je het in de laatste fase van de bloei hebben wilt. Begeleidt je creatie in de laatste fase met de juiste voedingstoffen. Boost de bloei en rijp je bloemen en vruchten. Bloei groot, bloei hard met Gen1:11 Bloom Big. 

Voor de laatste fase hebben we Bloom Big ontwikkeld. Een echte Bloom Booster. In deze fase gaan de knoppen bloeien en afrijpen. De verhoogde gehaltes aan fosfor (P) en kalium (K) zijn essentieel voor de ontwikkeling (P) en de rijping (K) van de bloemen.

Om de algemene groei in dit stadium te verhogen, voegden we opnieuw “Medicago Sativa” toe. Triacontanol (TRIA) is een natuurlijke algemene groeibevorderaar en het stimuleert de productie van secundaire metabolieten. Hierdoor produceert de plant meer beschermende verdedigingsstoffen zoals harsen en terpenen.

Daarnaast hebben we hebben ook een natuurlijke minerale klei toegevoegd. Deze minerale klei bevat voor meer dan 50% silica en andere mineralen zoals calcium en magnesium. Dit alles om de plant zo lang mogelijk energie te geven, zodat de bloemen volledig tot bloei kunnen komen. De silica helpt de celwanden te versterken door meer en grotere vezels te produceren. Dit resulteert in een compacter en steviger eindresultaat, met een hoger drooggewicht.

Groeischema Gen1:11 Beste plantenvoeding voor bloeiende en vruchtdragende planten
De beste plantenvoeding voor bloeiende planten. Organo-mineraal